free responsive website templates

Rob Thuis


Iemand die beroepsmatig fotografie verricht noemt men een fotograaf. Sinds de intrede van de digitale fotografie bestaat er een verschil tussen het nemen van een foto en het maken van een foto. Zeker met de huidige digitale techniek zijn er steeds meer mensen die met een fotobewerkingsprogramma foto's maken. Hiervoor is niet noodzakelijk een fotocamera nodig; men kan bestaande foto's makkelijk bewerken tot een eigen product. Echter, voor het nemen van een foto maakt men wel degelijk gebruik van een camera. Een afdruk van een voorwerp dat direct op lichtgevoelig materiaal gelegd is en vervolgens belicht, is een fotogram. .


Adobe Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld door Adobe voor het bewerken van foto's en ander digitaal beeldmateriaal via de computer. Photoshop is gericht op professionele gebruikers. 

Mobirise

Susan de Kruiff

Beeldend kunstenaar/ fotografisch vormgever, afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag.

Hoewel een foto een stilstaand, plat en niet bewegend beeld is, verwijst mijn fotografische werk naar een ruimte en tijd die zich verlengen tot buiten het zichtbare.

Ik zoek naar sporen van wat eens was, de schoonheid van verlaten gebouwen, de spanning van ‘urban exploring’. Een foto als begin van een persoonlijk avontuur.

Vanuit mijn bedrijf ontwikkel ik projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Denk daarbij aan workshops, teambuilding, presentaties, kunst voor de binnen- en buitenruimte. Daarbij heb ik ruime ervaring met het organiseren van festivals en tentoonstellingen.

Mobirise